O člankih

Tukaj najdete nekaj daljših astroloških člankov, ki jih bodo najbolj veseli tisti, ki že poznajo osnove astrologije. Analiza primerov iz prakse bo pokazala, do kam seže delo s klienti in kakšne rezultate lahko prinese. Za nepoznavalce osnov bo to morda prezahtevno branje zaradi astrološkega izrazoslovja in nezmožnosti branja astroloških kart. Vseeno pa upamo, da bodo tisti, ki jih posamezna tematika zanima, v preostalem besedilu našli rdečo nit, ki ji bo mogoče slediti.

V študiji petih primerov relokacije solarnega povratka smo kreirali in analizirali pet različnih solarnih povratkov glede na možnosti oz. kakovost časa in glede na želje in potrebe klientov. To ni jagodni izbor najbolj uspelih primerov, pač pa prvih pet primerov, ki smo jih naredili za vajo oz. kot eksperiment, v katerega so posamezniki vstopili prostovoljno. Po prebranem boste dobili občutek, za kaj gre pri relokaciji solarnega povratka in tudi kako edinstvene so posamezne zgodbe in tudi učinki modifikacije simbolov v solarnem povratku, ki jo naredimo s pomočjo relokacije. Iz prebranega bo tudi jasen popolnoma personaliziran pristop, ki ga imamo v astrologiji do klientov.

Vseh pet oseb zares obstaja in so zavestno sodelovale v eksperimentu, ki so ga vzele zelo resno.

Preberi več

Tehnika solarnega povratka je klasična astrološka prediktivna tehnika, ki jo uporabljamo za predvidevanje dogodkov. Podobno kot tehnike tranzitov, direkcij in progresij govori o dinamiki in kakovosti časa in spremlja razvoj gibanja planetov oz. simbolov v času vse od rojstva, ki ga ponazarja natalna astrološka karta…

Preberi več

Astrološki feng šui

To je študija petih primerov, za katere smo analizirali tokove planetarnih energij v stanovanjih posameznikov glede na njihovo natalno karto, ki smo jo pretvorili v karto lokalnega prostora. Na koncu smo predlagali še spremembe, ki bi bile smiselne za izboljšanje kakovosti določenih planetarnih energij in navedli prve učinke, ki so jih zaznali posamezniki. Tudi tukaj ne gre za jagodni izbor, pač pa za prvih pet primerov, ki smo jih naredili za vajo.

Preberi več

Astrološki feng šui

To je študija petih primerov, za katere smo analizirali tokove planetarnih energij v stanovanjih posameznikov glede na njihovo natalno karto, ki smo jo pretvorili v karto lokalnega prostora. Na koncu smo predlagali še spremembe, ki bi bile smiselne za izboljšanje kakovosti določenih planetarnih energij in navedli prve učinke, ki so jih zaznali posamezniki. Tudi tukaj ne gre za jagodni izbor, pač pa za prvih pet primerov, ki smo jih naredili za vajo.

Preberi več

Mundana Talin

Pomembna naloga v mundani astrologiji je mapiranje držav, mest ali regij s ključnimi astrološkimi simboli. Na podlagi podatkov, ki jih imamo v zvezi z nastankom neke geografske entitete, o grbu, zastavi in drugih značilnostih izdelamo astrološko oceno njegovih značilnosti. To naredimo z objektivnim pristopom (analiza natalne karte in drugih simbolov) in subjektivnim pristopom (mesto in pomen entitete v natalni karti raziskovalca, astrologa). Primer take analize je astrološka analiza estonske prestolnice Talin, pri kateri smo kombinirali oba pristopa.

Preberi več

Mundana Talin

Pomembna naloga v mundani astrologiji je mapiranje držav, mest ali regij s ključnimi astrološkimi simboli. Na podlagi podatkov, ki jih imamo v zvezi z nastankom neke geografske entitete, o grbu, zastavi in drugih značilnostih izdelamo astrološko oceno njegovih značilnosti. To naredimo prek objektivnega pristopa (analiza natalne karte in drugih simbolov) in subjektivnega pristopa (mesto in pomen te entitete v natalni karta raziskovalca, astrologa). Primer take analize je astrološka analiza estonske prestolnice Talin, pri kateri smo kombinirali oba pristopa.

Preberi več